2741550325 Περιγιάλι - Παλιά Εθνική Πατρών vbpmcompany@gmail.com
hero image
 
 
ΜΟΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Συνεργείο Μοτοσυκλετών Κόρινθος
 

Η Moto Κωνσταντόπουλος είναι μια επιχείρηση που ξεκίνησε το 1951, θεωρείται τρίτης γενιάς επιχείρηση, το πρώτο κατάστημα που άνοιξε ήταν στο Περιγιάλι Κορινθίας, έπειτα στο Λουτράκι και εν συνεχεία στην Κόρινθο.

Τα πρώτα της βήματα ήταν πάνω στις τότε μοτοσυκλέτες μάρκας BMW, NORTON, MATCHLESS, HARLEY DAVIDSON, NSU, HOREX SIMSON, PUCH, MOTOBECANE και VESPA, επίσης με τα εξής μεταχειρισμένα εισαγόμενα από την Ιαπωνία YAMAHA, HONDA, KAWASAKI, SUZUKI, αργότερα συνεργάστηκε με τα APRILIA, PIAGGIO, KEEWAY, BENELLI, DAYTONA, SYM και MODENAS.

 
 
 
Εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο επαγγελματικό βήμα πάνω στα σύγχρονα οχήματα, τα ηλεκτρικά, ειδικότερα πατίνια, ποδήλατα, μοτοποδήλατα, μοτοσυκλέτες, τρίκυκλα και τετράκυκλα. Πλέον ο πελάτης μπορεί να βρει τα καταστήματα στην Κόρινθο στην διεύθυνση Πατρών 22-24 και στο Περιγιάλι στην Παλαιά εθνική όδο Κορίνθου Πατρών, έχει την δυνατότητα να βρει αντανταλλακτικά για βενζινοκίνητα και ηλεκτρικά οχήματα, αξεσουάρ για την μοτοσικλέτα ή τον αναβάτη, μια μεγάλη γκάμα λαδιών και ελαστικών ή ότι άλλο χρειαστεί για εκείνον και την μηχανή του και στα δύο καταστήματα και να πραγματοποιήσει service στο όχημα του στο κατάστημα στο περιγιάλι ή με επικοινωνία στα τηλέφωνα 2741 110448 ( Κόρινθος ) και 2741 550325 ( Περιγιάλι ) για παραλαβή του οχήματος και επίλυση των προβλημάτων του στην δυνατή τιμή.
 
 
 
Εμπορευόμαστε
 

Ανακαλύψτε μέσα από τους καταλόγους μας, τα κορυφαία μοντέλα ηλεκτρικών μοτοσυκλετιστών, όπου θα σας λύσουν κάθε πρόβλημα μετακίνησης στην πόλη σας με ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος.

Επιπλέον προμηθεύουμε ηλεκτρικά & κανονικά ποδήλατα, ηλεκτρικά πατίνια, hoverboard, ηλεκτρικά αυτοκίνητα & βανάκια, ηλεκτρικές και βενζινοκίνητες μοτοσυκλέτες και πολλά άλλα, όπου θα σας κάνουν την βόλτα σας αξέχαστη.

 
 
 
 
 
ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ

Με την μακροχρόνια εμπειρία μας στο αντικείμενο, στο συνεργείο μας Moto Κωνσταντόπουλος, αναλαμβάνουμε το σέρβις του δίκυκλου οχήματος σας, άμεσα και αποτελεσματικά στην καλύτερη τιμή της αγοράς.
Το συνεργείο μας, βρίσκεται σε θέση να σας βρει λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψη στο δίκυκλό σας.

Αναλαμβάνουμε την επισκευή και την συντήρηση του ηλεκτρικού σας ποδηλάτου, μηχανακίου, πατινιού και αυτοκινήτου.
Επιπλέον προμηθεύουμε ανταλλακτικά και αξεσουάρ για κάθε ανάγκη.

 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας 
ή επισκεφθείτε μας στο Περιγιάλι ή στην Κόρινθο,
για να δείτε την μεγάλη έκθεση των προϊόντων μας.
Τηλ: 2741 110448 ( Κόρινθος ) - 2741 550325 ( Περιγιάλι )